El mes del transport marítim

Informació del curs

Dirigit a: Advocats. Estudiants. Professionals del Dret Marítim i Naval.
Dates: 2, 4, 9 , 11, 18, 23, 25 i 29 d'octubre de 2018.
Horari: 18:00 - 20:00 hores.
Lloc: ICAT
Enric d’Ossó, 1
Tarragona
Ponents:

Felipe Serrano, Advocat. President de la Secció de Dret Marítim de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona.
Membre de l’Associació Espanyola de Dret Marítim.

Josep Bertran i Fornos, Advocat. Soci de Brosa Advocats, Barcelona. Membre de la Comissió de Dret Marítim de l’Il·lustre Col·legi d´Advocats de Barcelona.

Beatriz Pérez del Molino, Advocada. Sòcia fundadora en PMA Advocats, Barcelona. Membre de la Comissió de Dret Marítim de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Xavier Hormigos Mesa. Cap del Servei de la Junta Arbitral de Transports de Catalunya.

Carlos Llorente, Advocat. Doctor en Dret per la Universitat de Navarra. Membre del Comitè Executiu de l’Euro-American Lawyers Group (EALG).

Josep Lluís Díez Besora. Director de l’àrea de seguretat del Port de Tarragona. Professor titular de la Universitat Rovira i Virgili. Professor del Màster a la UPC.

Josep Riart. Comissari d’Averies. Pèrit judicial.

Anna Mestre Ruiz, Advocada. Sòcia fundadora en Mestre Advocats, Barcelona. Membre de la Comissió de Dret Marítim de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Jaime Rodrigo de Larrucea, Advocat. Doctor en Dret i Enginyeria Naval. President de la Comissió de Dret Marítim de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Luís de San Simón, Advocat. President de la Comissió de Dret Marítim de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Madrid.

Hores lectives: 16 hores lectives.
Objectius:

El curs del mes del transport es presenta com una oportunitat per tal de conèixer els aspectes legals del Transport terrestre i marítim. El seminari es divideix en tres blocs:

1) ASPECTES DEL DRET PRIVAT EN EL TRANSPORT TERRESTRE

2) EL TRANSPORT MARÍTIM

3) DANYS I RECLAMACIONS

D'aquesta manera es relacionarà el dret a l'àmbit del transport terrestre i marítim amb la seva actual regulació. Un cop estudiats els seus extrems, es procedirà a analitzar la valoració dels danys i reclamacions en matèria contractual i extracontractual del transport terrestre i marítim.Certificació: Es lliurarà un certificat d'assistència a aquells alumnes que hagin assistit a un 50% de les hores lectives. Es lliurarà certificat amb aprofitament als alumnes que hagin assistit al 80%.


Documentació pública


Compartir