Jornada sobre responsabilitat patrimonial en l'àmbit del sector públic

Informació del curs

Lloc: ICAT
Enric d’Ossó, 1
Tarragona
Ponents:

Blanca Corral Ruiz, responsable del Departament Jurídic de l'Institut Català de la Salut al Camp de Tarragona.

Anna Magnet Planas, responsable dels Serveis Jurídics de la Diputació Provincial de Tarragona.

María Luisa Pérez Borrat, magistrada de la Sala Contenciosa-Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Francesc Claverol Guiu, advocat de la Generalitat, cap de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Interior.

Alfredo Galán Galán, catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat de Barcelona i membre de la Comissió Jurídica Assessora.

Héctor García Morago, magistrat de la Sala Contenciosa-Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

 

PROGRAMA:

9:00h a 9:20h:Recepció dels assistents.

9:20h a 9:30h: Presentació de la Jornada a càrrec de Manel Albiac Cruxent, Degà de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona.

9:30h a 10:00h: Primera ponència titulada: "Responsabilitat patrimonial en l'àmbit de la sanitat pública", a càrrec de Blanca Corral Ruiz, responsable del Departament Jurídic de l'Institut Català de la Salut al Camp de Tarragona.

10:00h a 10:30h: Segona ponència titulada: “Responsabilidtsat patrimonial de l'Estat Legislador”, a càrrec d'Anna Magnet Planas, responsable dels Serveis Jurídics de la Diputació Provincial de Tarragona.

10:30h a 10:45h: Col·loqui.

10:45h a 11:15h: Cafè al hall de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona.

11:15h a 11:45h: Tercera ponència titulada: “Responsabilitat patrimonial de l'Administració Tributària”, a càrrec de María Luisa Pérez Borrat, magistrada de la Sala Contenciosa-Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

11:45h a 12:15h: Quarta ponència titulada: “Responsabilitat patrimonial per actuacions de les Forces i Cossos de Seguretat", a càrrec de Francesc Claverol Guiu, advocat de la Generalitat, cap de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Interior.

12:15h a 12:30h: Col·loqui.

12:30h a 13:15h: Cinquena ponència titulada: “Responsabilitat patrimonial per anul·lació de llicències urbanístiques”, a càrrec d'Alfredo Galán Galán, catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat de Barcelona i membre de la Comissió Jurídica Assessora.

13:15h a 13:45h: Sisena ponència titulada: “Responsabilitat patrimonial per contaminació acústica", a càrrec d'Héctor García Morago, magistrat de la Sala Contenciosa-Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

13:45h a 14:00h: Col·loqui.

14:00h: Cloenda de la Jornada a càrrec de Víctor Siles i Marc, president de l'Associació Independent d'Advocats de la Generalitat de Catalunya.

Certificació: Es lliurarà un certificat d'acreditació i assistència .


Documentació pública


Compartir