Jornada formativa sobre la plataforma de contratació digital i pagaments Pagoscertificados.com

Informació del curs

Dirigit a: Advocacia de l'ICAT
Dates: 1 de juliol de 2021
Horari: De 16:30h a 18:30h
Lloc: ICAT
Enric d’Ossó, 1
Tarragona
Ponents:

La responsable legal del Sistema de Pagos Certificados, Reyes Rodríguez Zarza

La responsable legal del Sistema de Pagaments Certificats, Reyes Rodríguez Zarza

Durada: 2 hores
Objectius:

Pagooscertificados.com és la primera plataforma de contractació digital i pagaments online, creada per l'Advocacia espanyola amb CTI Solucions i el suport de CaixaBank.

La plataforma Pagoscertificados.com és un revolucionari sistema de contractació digital i pagaments certificats, basat en una pionera tecnologia smart contracts o contractes intel·ligents, que permet tancar acords i efectuar pagaments, extrajudicials i judicials, associats a aquests contractes en menys de 72 hores, amb plena garantia jurídica. 

El seu valor diferencial és que la plataforma permet condicionar els acords signats digitalment a l'efectiu pagament de les quantitats establertes en el contracte, si no hi ha pagament no hi ha acord. El contracte desapareix sense deixar rastre, és el que es coneix com a acord fantasma.
Aquesta plataforma situa als advocats com a professionals clau en la consecució d'acords econòmics, perquè permetrà tancar contractes online i efectuar els pagaments d'aquests acords en menys de 72 hores, amb el major nivell de garantia jurídica existent en el mercat, sent en molts casos una alternativa molt més àgil al compte de consignacions judicials del Ministeri de Justícia.

Aquest innovador sistema aporta immediatesa i seguretat a l'hora d'aconseguir i formalitzar acords de pagament online entre parts, a través d'un procediment automatitzat de transacció, que conclou, en cas de ratificació, amb la seva signatura digital i la certificació acreditativa d'aquest, facilitant la realització i cobrament de les quantitats establertes en el contracte. 

Amb l'ús d'aquesta tecnologia, se soluciona la problemàtica de la resolució de contractes per impagament, a més permetrà als advocats enviar i aconseguir acords sense sortir de l'oficina amb la seguretat i garantia del cobrament, alguna cosa que en aquests temps de Covid i possibles tancaments d'institucions i jutjats per la pandèmia té un gran valor.

Inscripció: GratuïtaDocumentació pública


Compartir