Taller Inmediació: És negociació positiva o és mediació??. L'advocat, figura clau per obrir alternatives en interès dels clients

Informació del curs

Dirigit a: Formació especialment orientada a l'advocacia del TOAD i als formadors del SOJ
Dates: 16 de novembre de 2021
Horari: De 16:00h a 19:00h
Lloc: ICAT
Enric d’Ossó, 1
Tarragona
Ponents:

Mercè Alaball Sòcia fundadora de Khimera. Mediadora i consultora en gestió de conflictes. Acreditada en mediació relacional. Especialitzada en mètodes alternatius de resolució de conflictes en organització i empresa. Professora en mediació i negociació en màsters i postgraus en diverses universitats i col·legis professionals, com el Màster de Família i Successions, el Màster en Dret dels Negocis i el Màster de Mediació de l'ICAB i del Curs de Mediació del CICAC. Entrenadora en habilitats comunicatives, desenvolupament professional i lideratge. Mediadora de la Societat Catalana de Mediació en Salut.

David Espinós Soci fundador de Khimera. Assessor en comunicació, especialitzat en prevenció i gestió de crisi i en habilitats per parlar en públic. Llicenciat en Humanitats i periodista. Autor del llibre "Dar la cara es la clave. Cómo comunicar sin miedo en situaciones de crisis". Professor en comunicació estratègica i de crisi en màsters i postgraus a ESADE, UPF, UPC i diversos col·legis professionals, com el Màster de Família i Successions, el Màster en Dret dels Negocis i el Màster de Mediació de l'ICAB i del Curs de Mediació del CICAC.

Durada: 3 hores lectives
Inscripció: Gratuïta
Informació: Confrontament o cooperació? Voluntarietat o necessitat? Blancs i negres o la importància dels matisos? Saps com la mediació pot beneficiar al teu despatx? En aquest taller abordarem les diferències entre negociació i mediació: dos processos per acompanyar el client en situacions d'alta intensitat. Descobrirem eines que ens permetran oferir alternatives per trobar el màxim benefici per a totes les parts implicades.
Certificació: Es lliurarà un certificat d'acreditació i assistència a la finalització de la formació.


Documentació pública


Compartir