Webinar ICAT: La contratació digital, l'eficàcia jurídica de la firma digital i la lluita contra la morositat

Informació del curs

Dirigit a: Advocacia de l'ICAT i alumnat de la URV.
Dates: 2 de febrer de 2022
Horari: De 16:00h a 18:00h
Lloc: ICAT
Enric d’Ossó, 1
Tarragona
Ponents: La responsable del Departament Jurídic de Pagoscertifiados.com i el Registre d'Impagats Judicials, Reyes Rodríguez Zarza.
Durada: 90 minuts
Objectius:
Es realitzarà una anàlisi del Reglament eIDAS (910/2014 del Parlament Europeu i del Consell de 23 de juliol de 2014) i de la Llei 6/2020 d'11 de novembre, reguladora de determinats aspectes dels serveis electrònics de confiança, normes que ofereixen un marc jurídic que permet realitzar transferències en línia en condicions de confiança i seguretat. La ponent explicarà també la diferència entre la signatura electrònica i la signatura digital i la importància de la funció “hash”, algorisme que aplicat a un arxiu genera un codi que qualifica a aquest arxiu d'una manera única i irrepetible. 
En la xerrada, es detallarà com funciona Pagoscertificados.com, la primera i única plataforma en el món, creada per advocats per a advocats, que permet tancar contractes online i efectuar els pagaments d'aquests acords de manera immediata, amb el major nivell de garantia jurídica existent en el mercat, sent a més una alternativa més eficaç al compte de consignacions judicials.
Seguidament, parlarà de l'eficàcia i legalitat dels fitxers de morositat, amb especial esment al Registre d'Impagats Judicials, com una innovadora solució tecnològica de recobrament per a impagaments amb resolució judicial ferma i prejudicials. En la seva intervenció, oferirà un balanç dels resultats obtinguts pel Registre d'Impagats judicials, com a eina per a la recuperació de deute de l'advocat i el seu client i de plena seguretat jurídica.
Inscripció: Gratuïta
Certificació: Es lliurarà un certificat d'acreditació i assistència a la finalització de la formació.


Documentació pública


Compartir